Vásárolnál ingyen?



Örülök, ha most olvasod soraimat, mert ha éppen ezt teszed, az azt jelenti, érdeklődsz! Érdeklődsz a DXN ganodermás kávéi és egyéb jótékony hatású készítményei iránt, vagy talán éppen az üzletépítés érdekel.
Bízom benne, hogy legalább annyira érdekel az is, hogy miképpen lehet ingyen vásárolni. A DXN szenzációs ötlettel, olyan lehetőséget kínál, amely 100%-ban garantálja, hogy aki kipróbálná termékeit azt veszteség nélkül megteheti, sőt aki az üzletépítésben gondolkodik annak pedig az azonnali pénzkeresés lehetőségét biztosítja. Az pedig hab a tortán, hogy a vásárlás értékét nem 100 hanem 110%, 130% vagy 150 %-os mértékben juttatja vissza az új belépő törzsvásárlóinak!
Szinte hihetetlen ugye?
Melyik az a fogyasztói hálózat, aki önszántából nemhogy a 100%-ot visszajuttatja új belépő vásárlóinak, hanem ennél lányegesen többet is?
Természetesen ez a DXN! Jól átgondolt üzletpolitika eredménye ez a program. A cél, hogy aktív segítséget adjon azoknak akik üzletépítésben gondolkodnak, de készpénz hiány miatt nehezebben vágnak bele. Persze ezzel a rendkívüli kedvezménnyel az új belépő törzsvásárlók  is profitálnak, hiszen az első vásárlásuk értékét kamattal kapják vissza.
A DXN ezzel az akcióval nem kockáztatja üzleti eredményeit, mert egészen bizonyos, hogy a termékeivel elégedett vásárlók hosszú távon törzsvásárlónk lesz. Ez a  termékminőség garanciája!
A program neve:
DINAMIKUS START PROGRAM.(DSP)


Most teljes részletességgel  nem fogom felvázolni a bónusz rendszert csak azokat a konkrét előnyöket mutatom be Neked, melyek a DSP-ben való részvétel  nagyszerűségét igazolják!
Nézzük egy törzsvásárló szemszögéből a kedvezményt!  
Fontos tudnod, hogy a lehetőség csak az első regisztrációkor vehető igénybe!
Vásárlási szándék esetén, az anyagi lehetőségeidhez igazodva 3 kategóriájú „A","B","C" Kit belépő csomag közül választhatsz!
Az egyszerűség kedvéért  most csak nagyságrendeket jelzem és nem a konkrét csomagárakat, mert ez a megértés szempontjából lényegtelen.
„A" kit: 170 000 Ft, 
„B" kit: 100 000 Ft, 
„C" kit:   32 000 Ft.



Az anyagi lehetőséged szerint választhatod ki a megvenni kívánt csomagot! Bármelyiket is választod azonnal nyersz!
Nyersz 5000.- Ft-ot, mert ebben az esetben nem kell regisztrációs díjat fizetned, valamint a csomagot törzsvásárlói áron kell kifizetni, ami a teljes árhoz viszonyítva azonnali kedvezményt jelent.
Na de, hol itt a nagy kedvezmény?
A  megvásárolt csomagnak megfelelően:
„A" Kit 150 %-os kedvezményt tartalmaz, amely 4 évig vehető igénybe, oly módon, hogy minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10 %-os árkedvezményt kapsz.
„B"  Kit  130  %-os kedvezményt tartalmaz,  amely  3  évig vehető igénybe, oly módon, hogy minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10%-os árkedvezményt kapsz.
„C"  Kit    110  %-os kedvezményt tartalmaz, amely 2 évig vehető igénybe, oly módon, hogy minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10 %-os árkedvezményt kapsz.
Tehát, ha DSP programmal belépsz,

a vásárolt csomagod 100 %-át

+ 10,30,50%-át

visszakapod!

TEHÁT A VÁSÁROLT CSOMAGOD INGYEN VAN,

SŐT 

TOVÁBBI 10,30,50 %-OS KEDVEZMÉNYT IS KAPSZ.




A vásárolt csomagod összege egy, a nevedre szóló virtuális számlára kerül és ezen a számlán kerül könyvelésre az igénybe vett kedvezmények összege a teljes felhasználásig.
A DXN ezzel a módszerrel segíteni szeretne azoknak a vállalkozó szellemű, belépő munkatársaknak, akik a belépésükkel azonnali jövedelmet is el szeretnének érni, mert a DXN a belépést követő héten már jogosult a kedvezmények igénybevételére!
Ez a módszer lehetővé teszi a dinamikus kezdést amely más MLM cégeknél nincs, hiszen általában az jellemző, hogy a megvásárolt kezdő csomag értékesítése után várható bevétel.
A DXN belső bónusz rendszerére nem térek ki, mert jelen esetben a kihagyhatatlan kedvezményes ajánlatának és a kezdő lendület lehetőségének bemutatása volt a célom.

TÉNYLEG KIHAGYOD EZT A FANTASZTIKUS 

LEHETŐSÉGET?

ILYET MÁSHOL NEM TALÁLSZ!

EZEN CSAK NYERHETSZ!

Nézd meg, és minden hasznos információ a rendelkezésedre áll.
Mindazok, akik a Dinamikus Start Programmal indulnak, automatikusan részt vesznek az általunk kidolgozott Mentorprogramban.
Amit csak azok vegyenek igénybe:
- akik szeretik az MLM-et, de eddig nem voltak sikeresek benne,
- akik gyorsan akarnak pénzhez jutni, és nem félnek a munkától,
- akiknek van fogalma és valamennyi gyakorlata az üzletépítésben,
- akik gyorsan szeretnének, nagy eredményeket elérni,
- akiket a csomagértékesítés nem tart vissza,
- akik jártasak az értékesítésben, ügynöki tevékenységben,
Most pedig lépjünk tovább a

                               DXN DSP program Kócsó László előadásában


ÉS MOST LÁSSUK A RACIONÁLIS TÉNYEKET!


                                DXN Bónuszrendszer a gyémánt szintig




   Ez a Video bemutatja a Bónusz rendszert egészen a gyémánt szintig! 




SZERINTED LEHET ENNÉL KEDVEZMÉNYESEBBEN 
VÁSÁROLNI? 
LEHET ENNÉL
KÖNNYEBBEN ÉS
 KOCKÁZATMENTESEBBEN 
ELKEZDENI EGY VÁLLALKOZÁST?

kattints:

Döntöttél?

Bármilyen kérdésed van szeretettel várom jelentkezésedet!




Baráti Üdvözlettel:
Tóth Czere Istvánné, Éva
tel: 06 20 213 1591
facebook: www.facebook.com/tothczere

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

MI A LEGJOBB STRESSZOLDÁS?

ELSŐ KÉZBŐL: ONLINE HÁLÓZATÉPÍTÉS

Éld jobban az életed!