EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA!

Kedves Látogató!


Örülök, ha most olvasod soraimat, mert ha éppen ezt teszed, az azt jelenti, érdeklődsz!
Várod a karácsonyt, és új gondolod, ahogy én is a legnagyobb ajándék az egészség? Ebben az esetben a DXN termékekkel sokat tehetsz szeretteid egészségéért úgy, hogy igazán kellemes élvezeti cikkeket rejtesz a csomagba, mint kávét, kakaót, teát, a gyerekeknek pedig ott a cuki maci, a DXN új terméke!
Széles a választék, és olyasmit is lehetőséged van olyan jótékony hatású étrend kiegészítőt ajándékozni amire a szerettednek szüksége lenne, de nem tudja magának megvenni.
Magamról tudom, hogy sokszor az ilyen praktikus ajándék többet ér, mit sok más a végén a szekrény alján kallódó felesleges cucc!

Termékeinkről részletes tájékoztatást találsz 

Hogy tudsz vásárolni?

  • Törzsvásárlója leszel a DXN-nek ezzel örökös jogot szerez a kedvezményes vásárláshoz.
  • Ha ehhez nincs kedved, akkor jelentkezz nálam és segítek a beszerzésben
  • A harmadik lehetőség, hogy regisztrálsz és igénybe veszed a DXN rendkívüli ajánlatát, amelyről az alábbiakban tájékoztatlak:
A DXN rendkívüli ajánlata:

A DXN ganodermás kávéit és egyéb jótékony hatású készítményeit vagy testápolási, higiéniás termékeit iránt,megvásárolhatod úgy, hogy törzsvásárlóként 110%, 130% vagy akár 150 %-os kedvezményt kapsz! Ezzel a karácsonyi ajándékozás része, amit nálunk vásárolsz 0 Ft költséggé válhat számodra.
Szinte hihetetlen ugye? Ki az a termékforgalmazó, aki önszántából nemhogy a 100%-ot visszajuttatja a vásárlóinak, hanem ennél lányegesen többet is?

Természetesen ez a DXN! Jól átgondolt üzletpolitika eredménye ez a program. A cél, hogy kedvet csináljunk arra, hogy eseti vásárlóból törzsvásárlókká váljanak, és kedvet csináljunk ahhoz, hogy megismerve cégünket az elégedett vásárlóból esetleg a céljaiért tenni akaró munkatárs legyen!

Természetesen a lehetőség amit még nem árultam el, annak is príma és megismételhetetlen alkalmat jelent, aki eleve munkatársként szeretne csatlakozni csapatunkhoz.
A program neve, amely ezt a rendkívüli kedvezményt nyújtja:

DINAMIKUS START PROGRAM.(DSP)



Teljes részletességgel  nem fogom felvázolni a teljes bónusz rendszert csak azokat a konkrét előnyöket mutatom be melyek a DSP-be való részvétel  nagyszerűségét igazolják!
Nézzük egy törzsvásárló szemszögéből a kedvezményt! Fontos tudnunk, hogy a lehetőség csak az első regisztrációkor vezető igénybe!
Vásárlási szándék esetén, az anyagi lehetőségekhez igazodva 3 kategóriájú „A","B","C" Kit belépő csomag közül választhat a kedves vásárló.
Az egyszerűség kedvéért  most csak nagyságrendeket jelzek és nem a konkrét csomagárakat, mert több típus közül is lehet választani.

„A" kit: 170 000 Ft,  „B" kit: 100 000 Ft,  „C" kit 32 000 Ft.

Ezek már törzsvásárlói árak!
Mindenki az anyagi lehetőségei szerint kiválaszthatja a megvenni kívánt csomagot! Bármelyiket is választja azonnal nyer 5000.- Ft-ot mert ebben az esetben nem kell regisztrációs díjat fizetnie, valamint a csomag törzsvásárlói áron kell kifizetni! ami a teljes árhoz viszonyítva 25%-os kedvezményt jelent.

Na de, hol itt a nagy kedvezmény?

A  megvásárolt csomagnak megfelelően:

„A" Kit 150 %-os kedvezményt tartalmaz, amely 4 évig vehető igénybe, minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10 %-os árkedvezményt biztosítva.
„B"  Kit  130  %-os kedvezményt tartalmaz,  amely  3  évig vehető igénybe, minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10%-os árkedvezményt biztosítva.
„C"  Kit    110  %-os kedvezményt tartalmaz, amely 2 évig vehető igénybe, minden vásárlásnál a törzsvásárlói árból 10 %-os árkedvezményt biztosítva.
Aki DSP programmal lép be, a vásárolt csomag 100 %-át visszakapja + 10,30,50%-át!

TEHÁT A VÁSÁROLT CSOMAG INGYEN VAN,
SŐT TOVÁBBI
10,30,50 %-OS KEDVEZMÉNYT IS KAP.

A vásárolt csomag összege egy a vásárló nevére szóló virtuális számlára kerül és e számlán kerül könyvelésre az igénybevett kedvezmények a teljes felhasználásig.
A DXN ezzel a módszerrel segíteni szeretne azoknak a vállalkozó szellemű, belépő munkatársaknak, akik a belépésükkel azonnali jövedelmet is el szeretnének érni, mert a DXN a belépést követő héten már jogosult a kedvezmények igénybevételére!
Ez a módszer lehetővé teszi a dinamikus kezdést amely más MLM cégeknél nincs, hiszen általában az jellemző, hogy a megvásárolt kezdő csomag értékesítése után várható bevétel.
A DXN belső bónusz rendszerére nem térek ki, mert jelen esetben a kihagyhatatlan kedvezményes ajánlatának és a kezdő lendület lehetőségének bemutatása volt a célom.

NE HAGYD KI SEMMIKÉPPEN EZT A FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET!
ILYET MÁSHOL NEM TALÁLSZ!
EZEN CSAK NYERHETSZ!








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ELSŐ KÉZBŐL: ONLINE HÁLÓZATÉPÍTÉS

MI A LEGJOBB STRESSZOLDÁS?

Éld jobban az életed!