Miért éppen online marketing?

MLM, de milyen módszerrel?



Elszántam magam, belevágok! Kihozom magamból a legtöbbet az MLM-ben!
Jómagam így indítottam, de számodra is ez  lehet az első lépés! A DÖNTÉS
Tehát elszántad magad?


DÖNTÖTTÉL?

Legyen egy mesterien megtervezett utazás a sikeres üzletépítésed. Az út magában rejti az életcéljaid megvalósulását és alkalmat nyújt arra, hogy munkatársakat találj és lehetőséget adj másoknak a DXN termékek megismerésére, fogyasztására.
Az MLM függetlenül attól, hogy  offline vagy online  marketing módszert alkalmazol ugyanazon alapelveken nyugszik,
  • Használd és szeresd a termékeket
  • Ajánljad másoknak
  • vonzzál másokat is az üzletedbe
Minden TŐLED függ!
Hinned kell a cégben, a termékekben, az MLM rendszerben és legfőképpen magadban! Határozd meg pontosan a céljaidat és az egész úton ne téveszd szem előtt.
Vizsgáld meg személyiséged erősségeit, mert az, amit el kell döntened, hogy az üzletépítést milyen módszerrel akarod csinálni! A sikerhez nélkülözhetetlen, hogy munka közben érezd jól magad. Semmilyen, számodra kényelmetlen rád erőszakolt  módszert ne kövess. Ha jobban szeretsz nap, mint nap emberekkel csevegni, ha olyan az életritmusod, hogy sok emberrel kell kapcsolatod tartanod, akkor számodra ideális lehet az offline módszer! Ez a hagyományos üzletépítés személyes kontakton alapul. Ha személyes  kapcsolataid nem ilyen erősek, vagy mint én nyugdíjasként kiestél egy korábbi kapcsolati rendszerből, a megoldás az online hálózatépítés. Természetesen a két módszer között nincs betonfal, van átjárás, de azért tudnod kell, hogy te alapvetően melyik úton haladsz, melyik eszközöket szeretnéd használni. Számomra nagyon fontos volt, hogy a DXN-ben az üzletépítést akár  100 %-ban online is meg lehet valósítani. A munkához   megkapsz minden tudást, az online léthez  szükséges internetes hátteret, és megfelelő rendszert biztosítanak számodra. Nem baj, ha nem vagy elmélyült internet-felhasználó, mert itt minden szükséges eszközt, segítséget megkapsz!
Ha döntöttél és nekivágsz az üzletépítésnek semmi akadálya nincs a sikernek a DXN részéről!  Mindent biztosít számodra, amivel elérheted céljaidat. Neked csak az idődet, a hitet és a kitartásodat kell hozzátenni.
Soha nem késő elkezdeni. Az álmok veled élnek. Ha fiatal vagy és nincs éppen munkád, vagy a jövedelmed és a szükségleteid nem „harmonizálnak", ha van megbízható munkahelyed, de a munka jellegéből, elismertségéből adódóan nem elég a kapott javadalmazás, vagy közel állsz a nyugdíjhoz és nem látod biztosítva anyagi helyzetedet hosszabb távon, esetleg már nyugdíjas is vagy, de van erőd, energiád tenni még az álmaidért itt a helyet!
„ A sikeres ember olyan ember, aki a szenvedély egyre növekvő forrását hozza működésbe, hogy az segítse életcéljainak elérésében.
Olyan ember aki energikus, határozott és másokat is képessé tud tenni céljai elérésére." Ha átgondoltad és belevágnál a sikerhez vezető útnak,
A KÖVETKEZŐ LÉPÉS:


ÉLETED A DÖNTÉSEID EREDMÉNYE!



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ELSŐ KÉZBŐL: ONLINE HÁLÓZATÉPÍTÉS

MI A LEGJOBB STRESSZOLDÁS?

Éld jobban az életed!